T: 0252 - 22 00 21 | E: info@autobedrijfschoonoord.nl

g i

Aankoopkeuring

Meer zekerheid met een aankoopkeuring

U heeft uw droomauto op internet gevonden, maar u wilt zeker zijn van de juiste aankoop? Weet u wat de zwakke punten zijn van de auto die u wilt kopen? Of gaat u ervan uit dat omdat het een groot merk is met een prima reputatie, dat er geen zwakke punten zijn? Herkent u te dunne remblokken en remschijven? Of gaat u ervan uit dat ze wel prima zijn omdat de auto goed remt? Weet u wanneer de distributie vervangen moet worden, of het al gedaan is en zo niet wat het kost? Denkt u ook dat de auto die u wilt kopen wel goed zal zijn, omdat zoals vaak gezegd wordt ‘er tegenwoordig geen slechte auto’s meer gemaakt worden’ ? Denkt u ook dat de auto wel goed moet zijn omdat u de auto koopt met garantie en ze die nooit zouden geven als de auto slecht was? Wij adviseren u vóór u de deal sluit een aankoopkeuring door ons uit te laten voeren. Want als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Zeker als u helemaal enthousiast bent en goede argumenten heeft gehoord van de verkoper.

aankoopkeuring

Vraag of de auto gekeurd mag worden!

Vraag de verkopende partij of u de auto bij ons (of bij een andere, onafhankelijke specialist) mag aanbieden voor een aankoopcontrole. Heeft de verkoper hier absoluut geen zin in, dan heeft u een redelijke kans op een occasion met verborgen gebreken. Iedere betrouwbare verkoper die een achter zijn product staat, zal geen probleem hebben met een objectieve keuring.

Wij verzorgen voor u een professionele aankoopkeuring. De auto gaat bij ons de werkplaats in autopas en op de brug omhoog. Zo hebben wij de mogelijkheid om de auto grondig, technisch te controleren. We controleren de elektronica van de auto op opgeslagen foutmeldingen en we maken een uitgebreide proefrit. Tot slot kunnen we met behulp van de Nationale Autopas ook controleren of de kilometerstand wel de juiste is. We zetten onze bevindingen voor u op papier en geven u aan de hand daarvan een gedegen advies. Wij brengen u weer met twee benen op de grond, of juist nog meer in de wolken.

De auto wordt grondig gecontroleerd en we maken een uitgebreide proefrit.

wij controleren:

  • de technische staat
  • het interieur
  • het exterieur
  • onderhoudshistorie (indien aanwezig)
  • kilometerstand NAP
  • uitgebreide proefrit

Voor de kosten van een aankoopkeuring hoeft u het al zeker niet te laten. U betaald slechts € 89,95 inclusief BTW. Ongeacht het merk, type of de grootte van de te keuren auto.

Maak direct een afspraak