T: 0252 - 22 00 21 | E: info@autobedrijfschoonoord.nl

g i

Autopaspoort

 Meer inzicht met uw persoonlijk Autopaspoort

Wij zijn continue bezig om onze dienstverlening te verbeteren en met de tijd mee te gaan. Wij bedenken en zoeken oplossingen om u als klant een nog betere service te bieden. Transparantie en vertrouwen van u in onze werkzaamheden vinden wij heel belangrijk. Daarom geven wij u, in samenwerking met iGarage inzicht in de huidige status van uw auto met daarbij een inschatting voor de komende 12 maanden.

Hoe doen wij dit?

Hiervoor kunt u hier een persoonlijk Autopaspoort aanvragen. Dit Autopaspoort is uw eigendom die hoort bij uw auto. Bij ieder bezoek aan onze garage lopen wij uw auto na en controleren wij de belangrijkste en onderhoud gevoeligste punten. De resultaten vindt u terug in uw digitaal Autopaspoort, evenals een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Zo ontvangt u persoonlijk advies op basis van uw autogebruik, bestuurdersprofiel en de status van uw auto.

autopaspoort app

Geheel op u afgestemd

Met het iGarage Autopaspoort heeft u 24/7 alle autogegevens, onderhoudshistorie en autopapieren op uw mobiel. Daarnaast heeft u inzicht in de actuele autostatus en het verwachtte onderhoud voor het komende jaar. Door direct persoonlijk contact ontvang onderhoudsadvies en overleggen we de beste keuze per situatie, op basis van uw rijgedrag. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf. Wij bieden u het beste onderhoud voor een eerlijke en vaste prijs. Deze kunt u vergelijken op kwaliteit van onderdelen en kennis.

Vraag nu uw eigen persoonlijke iGarage Autopaspoort aan!