T: 0252 - 22 00 21 | E: info@autobedrijfschoonoord.nl

g i

Total Express Tankstation

TOTAL-Logo

Welkom bij Total Express Voorhout

Total Voorhout, de beste Total dealer van Europa in 2011 is per 1 februari 2018 een Total Express station geworden. Voor u als klant verandert er maar één ding: de prijs! Uiteraard mag u zelf tanken en kunt u buiten afrekenen. Maar u kunt ook nog steeds binnen afrekenen, want de shop blijft gewoon open. Sterker nog, als u liever hulp wilt bij het tanken , geen probleem. Ook de banden van uw auto pompen wij desgewenst voor u op. Olie peilen, koelvloeistof, lampje vervangen? Als de werkplaats open is, hebben wij vakkundige mensen binnen handbereik!

Shop

Ook heten wij u van harte welkom in onze moderne en ruime shop met een oppervlakte van maar liefst vijftig vierkante meter! Ons uitgebreide assortiment bestaat uit tabaksartikelen, zoetwaren zoals chocolade, koek, drop, kauwgum en dergelijke, verse broodjes en sandwiches. Daarbij gaat een kopje koffie er natuurlijk altijd in. Keuze uit een vers gezette kop koffie, cappuccino, espresso, Wiener melange, thee of warme chocolade. Toch liever frisdrank? Geen probleem.

 

Total Express Voorhout

Service en Advies

Olie of andere onderhouds producten? Geen probleem! Naast alleen de verkoop geven wij u ook graag advies over welke producten het beste zijn voor uw auto. Want geen olie in uw auto is niet goed, maar de verkeerde olie kan ook hele vervelende gevolgen hebben. Indien nodig helpen wij ook nog met het bijvullen. Uiteraard geldt dit ook voor de koelvloeistof of ruitensproeiervloeistof. Ook scooterolie hebben wij in het assortiment. Zowel voor de 2-takt als moderne 4-takt scooters.

Sparen en acties

Natuurlijk kunt u ook nog steeds sparen. Als u in de shop komt afrekenen kunt u met Total Club sparen bij elke tankbeurt en shopaankoop voor de leukste dingen. Wat denkt u van gratis benzine met de HappyFuel Card? Of kies uit de Total Club webshop. Daarnaast krijgt standaard hoge kortingen!  Dat is dus dubbel besparen!

Wij hebben regelmatig wisselende acties. Variërend van korting op zoetwaren tot spaaracties voor leuke artikelen, pretparken, evenementen of bijvoorbeeld kinderboeken.  Volg op Facebook voor de laatste nieuwtjes.