T: 0252 - 22 00 21 | E: info@autobedrijfschoonoord.nl

g i

Total Tankstation

TOTAL-Logo

Welkom bij Total Voorhout

Total Voorhout, de beste Total dealer van Europa in 2011! Bij ons benzinestation betekent service nog écht service. Uiteraard mag u bij ons zelf tanken, maar als u liever hulp wilt, geen probleem. Ook de banden van uw auto pompen wij desgewenst voor u op. Olie peilen, koelvloeistof, lampje vervangen? Als de werkplaats open is, hebben wij vakkundige mensen binnen handbereik!

Shop

Ook heten wij u van harte welkom in onze moderne en ruime shop met een oppervlakte van maar liefst vijftig vierkante meter! Ons uitgebreide assortiment bestaat uit tabaksartikelen, zoetwaren zoals chocolade, koek, drop, kauwgum en dergelijke, verse broodjes en sandwiches. Daarbij gaat een kopje koffie er natuurlijk altijd in. Keuze uit een vers gezette kop koffie, cappuccino, espresso, Wiener melange, thee of warme chocolade. Toch liever melk of Vifit? Geen probleem.

Service en Advies

Olie of andere onderhouds producten? Geen probleem! Naast alleen de verkoop geven wij u ook graag advies over welke producten het beste zijn voor uw auto. Want geen olie in uw auto is niet goed, maar de verkeerde olie kan ook hele vervelende gevolgen hebben. Indien nodig helpen wij ook nog met het bijvullen. Uiteraard geldt dit ook voor de koelvloeistof of ruitensproeiervloeistof. Ook scooterolie hebben wij in het assortiment. Zowel voor de 2-takt als moderne 4-takt scooters.

Sparen en acties

Natuurlijk kunt u ook sparen. Op al uw aankopen in de shop (met uitzondering van rookwaren) krijgt u een Total Clubpunt per euro. Daarnaast krijgt u, naast standaard 8 cent korting, ook nog eens een Total Clubpunt per getankte liter brandstof! Dat is dus dubbel besparen! Zo gaat heel sparen wel héél snel!

Wij hebben regelmatig wisselende acties. Variërend van korting op zoetwaren tot spaaracties voor pretparken of andere evenementen. Op dit moment loopt weer de succesvolle Total Boekenactie. Voor iedere 10 liter die u tankt krijgt u een speciale actiezegel. Met 5 zegels kunt u (of uw kind) een keuze maken uit één van de 6 toptitels van Paul van Loon. Kijk hier voor meer informatie! Volg ons ook op Twitter en vind ons leuk op Facebook voor de laatste nieuwtjes.